Meridianbet ponuda za Brazilieru Seriju A!

0

Predzadnje 37. kolo Braziliere Serije A donosi nam nekoliko zanimljivih mečeva. Meridianbet je izdvojio najzanimljivije i analizirao ih za vas.

Gremio-Kruzeiro

Bitka za titulu je završena ali bitka za Kopa Libertadores još nije. Gremiju treba pobjeda u ovom meču da izbjegne kvalifikacije i odu direktno na Kopa Libertadores dok sa druge strane Kruzeriju poraz daje minimalne šanse za ostanak u ligi. Očekujemo borbu od samoga starta i svoje najbolje izdanje od obje ekipe. Ovakvi mečevi donose golove sa obije strane dok Meridianbet daje najbolje kvote. Kvota da oba tima iskoriste svoje šanse u prvom poluvremenu IGG je sjajnih 5.75 dok je na igru u oba poluvremena 2+ golova I2+&II2+ kvota 5.30. Tu je i specijalna Meridianbet kvota na igru D2+&G2+ od fenomenalnih 8.

Flamengo-Avai

Iako su osvojili titulu prije nekoliko kola, tu je i titula Kopa Libertadoresa, ne zaustavljaju se. Sa formom i kojoj se nalaze žele da završe ovo takmičenje u najboljem izdanju. Uništavaju svaku ekipu sa kojom se sretnu. Naravno, apsolutni su favoriti u ovom meču protiv prežaljenog Avaija. Mečeve koje igraju na Marakani završavaju i sa po 4,5 golova u mreži protivnika. Meridianbet daje kvotu 3.40 da večeras taj broj bude veči od 4.50 golova. Tu je i igra 1-1&4-5 i sjajna kvota 4,10. U većini slučajeva drugi dio je presudan za njihove protivnike, a Meridanbet daje fenomenalnu kvotu 3.35, koja je neizbježna na vašim tiketima, na igru 1&2>.