Meridianbet ponuda za La Ligu!

0

Real Sosiedad-Barselona

Na Anoeti u okviru 17. kola španske La Lige Real Sosiedad dočekuje aktuelno šampiona i lidera lige Barselonu. Koliko je teško ovo gostovanje za aktuelnog šampiona govori podatak da od 2007 do 2016 nisu pobijedili na ovom stadionu. Od tada imaju 3 vezane pobjede. Međutim Sosiedadov vezni red Iljaramendi i Moreno uz Odegarda i Vilijan Hosea staviće na muke odbranu Barselone u ovom meču. Igraju odlično, a sa motivom da prekinu niz i vrate se staroj tradiciji nepobjedivosti kod kuće Meridianbet bira igru 1X po kvoti 2.24. Ne može ovo proći ni bez golova pa igra 1X&3+ i kvota 4.20 logičan izbor za ovaj meč.

Atletiko Madrid-Osasuna

Ratnici Dijega Simeonea ove sezone ne pokazuju svoj najbolji potencijal u napadu. Odbrana je na nivou, ali golovi ne dolaze. 7. pozicija na tebeli i samo 3 boda više od 10. Osasune nije ono što Simeone želi. Obje ekipe praktično igraju da ne izgube, a podatak da imaju po 8 neriješenih rezultata u 16 mečeva to potvrđuje. Meridianbet predlaže za tiket igru da poluvrijeme ili kraj bude X (X*X) po kvoti 1.94. Kako su efikasne obije ekipe još jedan predlog može doći u obzir. X&0-2 po kvoti 4.90 je idealno za razmatranje. 

 Bilbao – Eibar

Još jedan meč u Baskiji gdje Bilbao dočekuje Eibar. Možda Eibar može da pruži dobar meč na svom malom stadionu dok na San Mamecu u Bilbau čak Real i Barsa rijetko odlaze sa bodovima. Samo 3 primljena uz 13 postignutih golava u 8 mečeva kod kuće govori u kakvoj je formi Bilbao na svom stadionu. Meridianbet predviđa punu mrežu Eibara danas koji jednu od lošijih sezona u gostima. 1&3+ po kvoti 3.10 je njihov izbor, ali i da domaćin postigne 3+ golova po kvoti 4.30 je idealno za vaš tiket.