Meridianbet specijal: Dortmund vs PSG! Ko će prvi do gola Haaland ili Mbappe!?

Na „Signal Iduna Park“ stadionu u Dortmundu domaći Milioneri dočekuju Parižane u okviru osmine-finala Lige Šampiona.

U kakvom raspoloženju su obje ekipe govori podatak da je na poslednjih pet mečeva Dortmunda postignuto 27 golova, dok je na za isti broj mečeva PSG-a postignuto 29. Šta očekivati od ovoga meča bez golove sa obije strane. GG&4+ se plaća kvotom 2.17 u Meridianbetu, dok za igru oba tima daju po dva gola D2+&G2+ Meridianbet daje kvotu 3.30.

Haaland i Mbappe su najbolji najmlađi igrači na sceni. Očekujemo da zablistaju večeras i pokažu svoje najbolje partije. Meridianbet daje sjajne kvote na njihove golove. Da Haaland postigne gol u oba poluvremena kvota je 6 dok je za francuskog reprezentativca Mbappea kvota 7. Gol do 15. minuta je gotovo izvjestan, a Meridianbet vam daje izbor i da pogodite strijelca. Haaland daje gol do 15. minuta kvota je 11 dok je za Mbappea 12. 

Sa obzrom na visinu Haaland ima prednost u odnosu na Mbappea da postigne gol glavom. Kvote su 10 na Haalandov i 12 na Mbappeov gol. 

Uz Meridianbet specijal takmičenje između ova dva igrača se nastavlja sa sledećom ponudom. Možete igrati i na igru ko postiže 2. gol. Da to bude Haaland kvota je 10, dok je za Mbappea kvota 12

Proslava gola ispred ‘žutog zida’ je nešto što je san svakog fudbalera. U slučaju da Mbappe postigne gol sigurno će ga i provokativno proslaviti. Meridianbet daje kvotu 8 na igru Mbappe daje gol i dobija žuti karton. 

Ne propusti da odigraš na Ligu Šampiona u Meridianu, jer pored sjajne ponude, čeka te i bonus. Saznaj više OVDJE.

 

Advertisements