Meridianbet tiket: Milan kreće iz minusa u prvih 10 minuta sa Spalom!

0

Milan na svom ‘San Siro’ stadionu kao završni meč 10. kola docekuje Spal.

Za Milan i novog trenera Piolija meč koji moraju da pobijede. Novi trener još nije zabilježio pobjedu, remi sa Leceom i poraz od Rome. Prema Meridianbet kladionici veliki su favoriti po kvoti 1.52 na pobjedu Milana. Spal u Seriji A odavno nas nije iznenadio pobjedom u gostima. U Meridianbet-u kvota na iznenađenje Spala plaća se 6.90. I jednoj i drugoj ekipi gori pod nogama pa remi ne ulazi u kombinaciju za ovaj meč, ali ima igrača koji vjeruju u takav epilog susreta i mogu to naplatiti po kvoti od 4.10 u Meridianbet-u.

Imajući u vidu da obje ekipe jure pobjedu, a da Milan prima gol gotovo svaki meč dok Spal nije dao gol na poslednja 4 gostovanja, ovaj meč nam može donijeti kišu golova. Igra GG&4+ po kvoti 3.85 u Meridianbet-u zvuči sjajno dok kvota  7.90 da oba tima daju po 2 gola (D2+&G2+) fenomenalno.

Za igrače koji vole samo klasične igre Meridianbet je spremio kvotu od 1.85 na igru 3 ili više golova (3+).

Spal nije poznat kao ekipa koja se brani, ali svoje šanse nisu koristili na prethonim mečevima. Da sada iskoriste svoju prvu šansu u prvo poluvremenu Meridianbet daje kvotu 4.40. Da ta šansa bude prije 10-tog minuta i da to bude konačan ishod prvih 10 minuta Meridianbet daje fantastičnu kvotu 15!

Meridianbet je prognozirao, a vi ako imate neku drugu igru u svojim planovima, ponudu za ovaj meč i još mnogo ostalih možete naći na sajtu meridianbet.me.