Meridianbet tiket za 1.CFL!

0

Na današnjem programu imamo pet mečeva 18. kola 1.CFL. Sastavili smo dobitni tiket.  Ukupna kvota na tiketu je 37.10 dok je kod brzog tiketa #60122.

 

Budućnost-Iskra

 

Lider tabele dočekuje Iskru u Podgorici. U sjajnoj su formi kod kuće. 16 postignutih golova u osam mečeva zvuči odlično, kao i kvota 1.73 da Budućnost postigne 2+ golova koju bira Meridianbet za ovaj meč.  

 

GrbaljSutjeska

 

Duel poslednjeplasirane ekipe prošlogodišnjeg šampiona. Sutjeska u prošlom kolu izgubila od Budućnosti i udaljila sebe od odbrane titule. Meridianbet bira igru 2&3+ po kvoti 2.79 za ovaj meč i iskaljivanje bijesa na Grblju od strane vicešampiona. 

 

Kom-Mladost

 

Obije ekipe ofanzivnih karakteristika čiji se mečevi u većini slučajeva završavaju sa 3+ golova. Komu je potrebna pobjeda iz ovoga meča dok Mladost želi iskoristiti ovakve mečeve za prikupljanje bodova.  Igra GG&3+ po kvoti 2.41 je izbor Meridianbeta za ovaj meč. 

 

PetrovacRudar

 

Po trenutnom stanju na tabeli ovo je duel borbe za ostanak u ligi. Rudar je ekipa sa najviše primljenih golova u ligi. Zbog te situacije i loše komunikacije u odbrani Rudara dajemo presnost Petrovcu. Meridianbet bira igru 1X&2+ i daje kvotu 1.96.

 

Zeta-Titograd

 

Dvije najbolje odbrane u ligi. Očekujemo da će i u ovom meču biti na nivou jer bi se obje ekipe zadovoljile sa podjelom bodova. 

Meridianbet bira igru 0-2 gola i daje kvotu 1.58 za ovaj meč.