Meridianbet tiket za Brazilieru Seriju A!

0

Na večerašnjem programu imamo 6 mečava 37. kola brazilske Serije A. Meridianbet je analizirao najzanimljivije i sastavio tiket za vas. Ukupna kvota na tiketu je 74.50 dok je kod brzog tiketa #38491.

Atletiko PR-Santos

Atletiku je potrebna pobjeda u ovom meču da bi izborio Kopa Libertadores dok Santosu se baš i ne igra u gostima jer su izgubili trku sa Flamengom pa su kiksali u nekoliko mečeva. Očekujemo agresivan Atletiko i prostor za kontre Santosu kao i dosta golova. Meridianbet bira za ovaj meč igru 1+golova u prvom i 2+ golova u drugom poluvremenu I1+&II2+ po kvoti 3.30.

Atletiko MG-Botafogo

Atletika pobjeda u ovom meču vodi na Copa Sudamerikanu bez obzira šta uradi u sledećem meču. I u međusobnom duelu imaju bolji odnos sa Botafogom pa Meridianbet bira za ovaj meč igru 1&2-4 po kvoti 2.28.

Ceara-Korintijans

Ceara na dva boda od zone ispadanja. Jedan bod protiv Kruzeira koji ima samo teorijeske šanse da izbori kvalifikacije za Kopa Libertadores. Očekujemo prijateljski meč i podjelu bodova sa obije strane. Ipak je to njihov, a i Meridianbetov najbolji izbor za ovaj meč. Kvota na X je 3.

Sao Paulo-Internacional

Direktna borba za kvalifikacije na Kopa Libertadores. 3 boda je između ove dvije ekipe. U prednosti je Sao Paulo ali ipak neće čekati da ih Internacional napadne na svom terenu. Golovi na ovom meču su neizbježni. Meridianbet bira igru GG&3+ za ovaj meč i kvotu 3.30.