Meridianbet tiket za FA kup!

0

Na današnjem programu imamo 4 revanš meča 1/128 finala FA kupa. Meridianbet je sastavio tiket. Ukupna kvota na tiketu je 12.81 dok je kod brzig tiketa #27399.

Darlington-Walsall

Walsal u prethodnom meču imao je sve u svojim rukama do 97′ minuta kada su primili gol za 2:2. Kao ekipa iz višega ranga takmičenja bolja po kvalitetu od Darligtona. Darlington je svoju sreću već iskoristio tako da Meridianbet bira igru na pobjedu Walsala i daje kvotu 2.15.

Lincoln-Ipswich

Obje ekipe iz Engleske Lige 1, identičnih kvaliteta. U prethodnom meču Linkoln je promašo penal za 0:2, a 5 minuta nakon toga su i primili gol sa kojim su ispustili pobjedu. Očekujemo siguran prilaz meču sa obje strane i mali broj golova pa Meridianbet bira igru 0-2 po kvoti 1.74

Newport-Grimsby

U prethodnom meču Grimsbi iskoristio domaći teren i inicijativom od početka meča stigao prvi do gola. Njuport nakon toga bolje zaigrao i došli od izjednačenja. Sada je situacija na strani Newporta pa očekujemo da prvi krenu na gol i vrše inicijativu na protivnika. Meridianbet bira igru Newport prvi daje fol i pobjeđuje na kraju meča kvoti po kvoti 1.98.

Wicombe-Tranmere

Prethodni meč završen rezultatom 2:2 što je i očekivano od ove dvije ekipe čiji mečevi su poznati po golovima. Wicombe je na poslednja 3 meča dao u svakom po 2 gola dok je Tranmere isto tako primio. Meridianbet bira igru domaćin dva ili više golova (D2+) po kvoti 1.73

Advertisements