Meridianbet tiket za Ligu 1!

0

U okviru ponude za 14. kolo francuske Lige 1 za nedelju imamo 3 meča. Meridianbet je analizirao sva 3 i napravio dobitni tiket za vas. Ukupna kvota je 12.20, a kod brzog tiketa #83345.

Bordo-Monako

Duel dva standardna prvoligaša. Trenutno su na pozicijama po sredini tabele, a to svojom nepredvidivom igrom i zaslužuju. Monako za razliku od Bordoa je u ušao u neki pobjednički ritam, u zadnjih 5 mečeva imaju 3 pobjede i postignutih 10 golova. Ipak za ovaj meč je Meridianbet odabrao igru da najbolji strijelac lige sa 9 golova poveća svoj konto. Ben Jeder postiže bar jedan gol po kvoti 2.50.

Sent Etjen-Monpelje

4. i 5. ekipa na tabeli i najzanimljiviji meč danas. Iako su odigrali poslednjih nekoliko mečeva na golove njihov susret nije poznat po tome. Situacija je trenutno takva da ne žele izgubiti poziciju na tabeli pa nas očekuje dosta miran meč sa malo golova. Sent Etjen nema poraz od septembra pa možemo računati na njega da neće izgubiti. Meridianbet bira igru 1X&0-2 po kvoti 2.17 za ovaj meč.

Tuluz-Marsej

Marsej iako je drugi na tabeli izgubili su dva puta zaredom na gostovanju u Ligi 1 i sada je pravo vrijeme da pobijede. Tuluz je izgubio 4 od 5 poslednjih mečeva u Ligi 1, a zadnji put kada su pobijedili Marseja kod kuće bilo je to 2007 godine. Meridianbet bira igru na pobjedu Marseja po kvoti 2.25