Meridianbet ulaže u obrazovanje djece na sjeveru Crne Gore

16

Redovno ulaganje u obrazovanje danas je neophodno. Formalno usavršavanje je otežano ukoliko djeci i nastavnicima nedostaju osnovni uslovi za rad i sprovođenje kvalitetne nastave.

Novo polugodište za učenike Osnovne škole “Radomir Rakočević” u Mojkovcu počelo je uz donaciju školskih tabli.

Sportska kladionica Meridian nastavlja ulaganje u poboljšanje uslova obrazovanja u Crnoj Gori kroz kupovinu neophodne opreme.

“Još jednom se zahvaljujem na saradnji i cijeloj Meridian firmi na ovako vrijednoj donaciji. Lijepo je u današnje vrijeme upoznati takve ljude i imati podršku od njih. Već drugi put nam izlazite u susret i do neba se zahvaljujem u ime djece, kolektiva škole, direktorice i u svoje lično ime” – poručio je predjsednik školskog odbora osnovne škole.

Projekti, koje sprovodi društveno odgovorna kompanija Meridianbet, omogućavaju adekvatan pristup obrazovanju za naše najmlađe. Učenicima u školskom uzrastu je potrebno omogučiti da lakše usvajaju nova znanja i vještine, ali i da razvijaju svoje talente.

“Ponosni smo na uspjeh koji postižemo svakom humanitarnom akcijom i spremni smo da pomognemo apsolutno svima kojima je pomoć potrebna i gdje će ista značiti” – zaključili su predstavnici kompanije.

Kroz različite projekte i inicijative, kompanija Meridianbet će nastaviti društveno odgovorno poslovanje, sa posebnim osvrtom na elementarno obrazovanje.

Neizmjerno je važno i dragocjeno ulaganje u znanje, sa samo jednim ciljem: poboljšanje položaja djece i mladih u našem društvu

16 COMMENTS

  1. Bravo Meridian. Oni koji bi trebali, nazalost se ne okrecu previse ka njima. Srecom, ima ljudi kao sto ste vi!

  2. nista novo, ovo je za Meridian kao dobar dan.. odavno su oni krenuli u humanim vodama tako malo sta propuste ili ne podrze..

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here