MERIDIANBET: Vatra „Zmajeva“ topi led sa sjevera u Zenici

0
foto: nfsbih.ba

U sedmom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, Bosna i Hercegovina dočekuje Finsku, u veoma važnoj utakmici u borbi za plasman na kontinentalno takmičenje.

Nakon pobjede nad Jermenijom u prvom kolu, usledio je kiks protiv Grčke u drugom, kad je ispušteno vođstvo od 2:0, stečeno već u 15. minutu.

Finska je slomila BiH u drugom poluvremenu, Italijani četiri minuta prije kraja… Tako blizu, a tako daleko od bitnih bodova. Usledila je „petarda“ protiv Lihtenštajna, pa novi izgubljeni poeni u Jermeniji (poraz 4:2).

Sad je vrijeme za osvetu Fincima, koji dolaze u Zenicu!

Možda i utakmica „biti il’ ne biti“, u borbi za tu drugu poziciju u grupi J koja vodi na EURO. Italija je prva sa svih šest pobeda i maksimalnih 18 bodova. Druga je upravo Finska s 12, a treći Jermeni s devet.

BiH ima sedam bodova, mora da pobijedi ako hoće da ostane u konkurenciji za odlazak na šampionat Starog kontinenta… A Meridianbet kaže – favorit je po kvoti 2.20!

Mnogi očekuju utakmicu s malo golova, ako mislite drugačije Meridianbet vam na igru 3+ daje kvotu 2.34!

Na poslednje dvije utakmice Amer Gojak bio je strijelac tri gola za BiH.

Ukoliko vjerujete da će barem jednom zatresti mrežu gostiju sa sjevera Evrope, možete to naplatite po kvoti 3.60! Ako to učini dvaput i više čeka vas kvota 22, a za tri i više Gojakova gola Meridian vas časti nevjerovatnom kvotom 70!

Igra iz prekida može biti presudna u ovakvim utakmicama.

Tako gol BiH glavom na „Bilinom polju“ možete naplatiti kvotom 3.50, ako oba tima postignu gol glavom po sjajnoj kvoti 16, a ukoliko se desi da tri i više gola padnu na taj način – kvota u Meridianu je čak 30!

Borba za važne bodove često zna da donese grubu igru.

Meridianbet vam nudi zaniimljivu igru – pobjeda i crveni karton! Ako se to dogodi BiH, možete naplatiti po kvoti 11!

„Javljaju“ vam se autogol i penal u Zenici?

Nema problema – Meridianbet i to ima u ponudi! Kvota je fantastičnih 25, nezavisno ko će postići eventualni autogol i pogoditi s bijele tačke!

Ostale više nego interesantne igre možete potražiti u Meridian specijalu na sajtu Meridianbet!

Bosna i Hercegovina – Finska, „Bilino polje“ Zenica, subota u 18 sati. Hoće li „zmajevi“ otopiti sjeverni led?

 

 

Advertisements