Meridianbet ‘Zelene’ kvote ofarbale ‘Kneževe’!

0
foto: facebook.com/asmonaco

U osmini finala kupa Francuske na „Louis II“ stadionu u Monaku domaći kneževi dočekuju zelene iz Sent Etjena

Ekipe u ne baš sjajnim formama. Zauzimaju pozicije na tabeli koje su ispod njihovih standarda i koje su daleko od Evropskih takmičenja. Možda Evropu traže baš kroz ovaj kup. Pobjeda je imperativ za obje ekipe. Međutim, Monako nas je znao često razočarati kada ima ulogu favorita kao u ovom meču. Baš u prošlom kolu se to desilo protiv Strazbura kada nisu opravdali tu ulogu. Kvota sa kojom ih Meridianbet favorizuje je 1.75 dok je na ‘dvojku’ sjajnih 4.50

Sent Etjen ih je i pobijedio u poslednja tri meča od čega jednom u Kneževini. Smatramo da će kneževina biti zelene boje večeras. 

Uz tako nepouzdanu igru golovi su jedini pravi izbor. Tako govori i podatak da su u poslednjih sedam mečeva kneževi odigrali sa više od 2.5 golova. Slična situacija je i sa gostima koji su šest od poslednji sedam mečeva odigrali sa vise od 2.5 golova.

 Meridianbet predlog je igra GG&4+ po kvoti 2.78 za igrače koji vole samo golove, a može i dupla opklada 2&4+ po kvoti 11.50. Meridianbet ima raznih kombinacija za golove kada su mečevi ovako otvorenog tipa fudbala u pitanju. Prvo poluvrijeme 2+ i drugo poluvrijeme 2+ golova I2+&II2+ po kvoti 4.30 je odlična ponuda Meridianbeta za ovaj meč. 

 

Advertisements