Meridianpay na novom mjestu – Bonusi pršte na prvu uplatu

6

Novo mjesto za direktnu uplatu na Meridianbet nalog. Uplati na The Kiosk trafikama i na prvu uplatu dobijaš 50% bonus novca.

Bonus dobrodošlice te čeka u Meridianu – Registruj se na meridianbet.me i potpuno besplatno zaigraj u najboljoj kladionici širom Balkana.

Biraj svoj bonus, prati svoj osjećaj!

Od danas, Meridianpay možete pronaći i na novim kioscima u gradu. Uplati depozit na THE Kiosk trafikama i na svoj Meridianbet nalog automatski dobijaš 50% bonusa.

Pronađi The kiosk kod Capital plaze i preko puta Doma zdravlja u centru Podgorice i veoma brzo, pristupačno i lako uplati na Online nalog.

Sportska kladionica Meridian pomjera granice i trendove u svojoj brašni – Samo u Meridianu, prvi depozit donosi 50% više igre i zabave, a upravo je to što ti treba u jesenjim danima.

Pored Tobacco trafika, od sada na svoj Meridianbet nalog možete uplatiti na The kiosku na dvije lokacije u Podgorici. 

Sportska kladionica Meridian nudi vrhunske uslove sportskog i kazino igranja, najbolje kvote, najveći bonusi koji svojim korisnicima pružaju maksimalno zadovoljstvo.

Novi online portal – Meridianpay, sve informacije o načinima uplate, lokacijama Tobacco trafika, najaktuelnije promocije i bonusi. 

Iskoristite priliku, zapratite Meridianpay na Instagramu i učestvujte u novom giveaway-u.

6 COMMENTS

  1. Nema sumnje da Meridian kladionica je jedna od najboljih kad su promocije u pitanju. Što se tice konkretno ove promocije 50 % 🤩 bonusa ovo ne treba propustiti

  2. Nešto po čemu se izdvaja Meridian kladionica od ostalih i po čemu su za sad najbolji to je što na bilo koji način uplate depozita za kladjenje imaju nekih bonusa ili promocija.

  3. Bonus u Meridianu uvijek zastupljen. I to ne bilo kakav. Sjajno sto ovakve promocije traju neko vrijeme. Najbolja sportska kladionica kad govorimo o bonusima..

  4. Bonus od 50% je nesto sto se bez razmisljanja treba iskoristiti mada ovakve promocije su non stop aktivne u Meridianu.

  5. @Adnane obilaze sve moguce kioske… svugdje su ostavili pecat 😅 ali dobro bonusi su odlicni i to je najbitnije.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here