Mesi odbio medalju: Sve je namješteno da Brazil osvoji

Najbolji fudbaler Argentine Lionel Mesi dobio je crveni karton u 37.minutu meča za treće mjesto na takmičenju Kopa Amerika u utakmici protiv Čilea.

Argentinci su slavili 2-1, a Mesi nije želio da primi bronzanu medalju. Dok su njegovi saigrači dobijali odličja on je odlučio da ode u svlačionicu.

Možda je ono što sam rekao prethodnih dana bio razlog da danas ne dobijem samo žuti, već crveni karton. Važno je da je reprezentacija na dobar način završila takmičenje. Možda je ovaj crveni karton bio kazna za moje riječi – kazao je Mesi.

On je zatim optužio sudije na pristrasnost i kazao da je titula unaprijed dodijeljena Brazilu.

Trofej je unaprijed dodijeljen Brazilu. Nadam se da sudije i VAR neće imati uticaja na meč i da će omogućiti Peruu da igra utakmicu, ali koliko mi se čini biće teško. Dali su mi crveni karton i nisu koristili VAR da provjere što se desilo, a mogli su. Ne moramo biti dio ove korupcije. Tokom cijelog takmičenja niko nam nije pokazao poštovanje. Oštećeni smo, nije nam namjerno dozvoljeno da budemo u finalu. Odavde odlazim podignute glave. Ponosan sam na saigrače koji su dali sve od sebe. Ovaj tim još mnogo može da pruži – zaključio je Mesi.

Advertisements