MIJAČ: Đeljošaj iznosi neistine, ne želim da neko na moj račun kupi političke poene

1

Predsjednik Budućnosti Veselin Mijač reagovao je na navode predsjednika opštine Tuzi Nika Đeljošaja.

On je istakao da ne želi da neko kalja njegovo ime, a posebno ne ime kluba koji će 12. juna napuniti 96. godina.

Čitam neistine predsjednika Opštine Tuzi, gospodina Nika Đeljošaja, spominje moje ime. Moram da ga podsjetim da sam sa gradonačelnikom Ivanom Vukovićem otišao do svlačionice, pozdravio se sa igračima Dečića, zahvalio im se na dobroj utakmici i pokazao prijateljstvo koje imam prema svim nacijama. Ne želim da čitam neistine i da neko na moj račun kupi političke poene, a posebno ne želim da ih kupi na račun Budućnosti“.

Nakon osvajanja duple krune, “plavi“ su imali intimnu proslavu u prelijepom ambijentu hotela Ramada, a javnost je nakon snimka pjesme ‘Idem preko zemlje Srbije’ opet pokušala da uvuče Budućnost u politiku.

Opet se sve gleda kroz politiku i to je ta atmosfera koja ne treba Crnoj Gori. Mi smo na tom slavlju otpjevali veliki broj crnogorskih i podgoričkih pjesama, a tu pomenutu numeru smo posvetili treneru Mladenu Milinkoviću i njegovoj supruzi koji su iz Srbije. I posvetili smo je sa zadovoljstvom i posvetićemo mu je opet kad uzmemo titulu, jer ga cijenimo i volimo. I šta je tu problem? Ne uvlačite Budućnost u nešto što nije, a svako ko se u Budućnostu bude bavio politikom, neće biti u Budućnosti, a to očekujem i od naših navijača“.

Prvi čovjek plavih je imao snažnu poruku za kraj upućenu političarima…

Narod Crne Gore je zaslužio mnogo bolje. Nemojte da mu podmećete političke spinove i igrice radi jeftinih poena“.

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here