Milijaš želi da se ponovi 132. derbi

0

Nenad Milijaš je mnogo puta kao igrač bio akter vječitog derbija, a i ovog puta će kao dio stručnog štaba Dejana Stankovića učiniti sve da crveno-bijeli dođu do pobjede.

Bivši kapiten crveno-bijelih optimista je pred duel koji je na programu u srijedu od 18 časova.

– Očekujem da pružimo sve što smo uigravamo na treninzima. Derbi je specifičan meč, nosi nešto svoje i ne može se porediti ni sa jednom utakmicom domaćeg prvenstva i Evrope. Detalj kako se neki igrač bude osećao u tom trenutku može i da preokrene derbi, a nadam se da će to biti u našu korist, izjavio je Milijaš.

Milijaš je istakao da nije lako igrati derbi bez navijača, a želio bi da se ponovi 132. derbi koji je takođe odigran bez publike i završen pobedom crveno-bijelih od 4:1 uz jedan njegov gol.

– Najteže je igrati derbi bez publike. Nije euforija kakva treba da bude kada je sa navijačima. Sada smo se već navikli da igramo pred praznim tribinama, tad je bilo specifično jer se samo ta utakmica igrala bez publike. Voleo bih da se ponovi rezultat 4:1 kao iz 132. derbija, ali svaki derbi donosi nešto svoje i odlučuju nijanse i sitni detalji. Nama je bitno da smo svi spremni i zdravi. Igramo derbi kod kuće, znamo da donosi mnogo i trebamo ući pametne i hladne glave u utakmicu. Što se tiče želje za pobedom, to niko ne može da oduzme igračima, zaključio je Milijaš.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here