Milinković: Da se vratimo na pravi kolosjek i pobijedimo za Ćukovića

0

Prvi poraz nakon 218 dana od Zete u domaćem šampionatu je arhiviran, plavi šampioni su izvukli pouke i okrenuli su misli ka 28. kolu Telekom 1. CFL.

Budućnost, koja je aktuelni i budućni prvak, sjutra od 16.00 časova dočekuje drugoplasirani Dečić na Gradskom stadionu u Podgorici, a trener Mladen Milinković vjeruje da će se ekipa vratiti na pobjednički kolosjek.

Međutim, iskusni strateg zna da će na suprotnoj strani biti motivisan protivnik – ekipa od koje su izgubili (2:0), sa kojom su remizirali (2:2) i koju su dobili (4:0) u sezoni 2020/21.

Utakmica će svakako da bude interesantna jer se sastaju dvije ekipe koje su do sada pokazale najviše. Dečić ima kvalitet, to dokazuju igre protivnika kao i mjesto na tabeli koje zauzima. Pred nama je težak zadatak, ali nadam se da ćemo se, poslije neugodnog poraza kod kuće, vratiti na pravi kolosjek bez obzira na kadrovske probleme. Vjerujem u novu pobjedu kako bismo se i matematički približili tituli”, rekao je Milinković.

Plavi tim i sjutra može da upiše novu titulu ukoliko savlada Dečić, a Sutjeska ne dobije Petrovac pod Malim brdom. Međutim, plavi nisu opterećeni, jer kao što je šef stručnog štaba Milinković već rekao ‘titula će doći prije ili kasnije’.

“Plavi” za sjutrašnji meč neće moći da računaju na Nemanju SekulićaVladimira PerišićaPetra Grbića i Igora Ćukovića – štoper će odustvovati dugo, jer ga očekuje operacija prednjeg ukrštenog ligamenta desne noge. Sa druge strane, Draško Božović ima kartone.

Desilo se da u ovom prvenstvo prvo ostanemo bez Sekulića, a sada i Ćukovića i to na jednom treningu bez jakog inteziteta. Kad hoće, jednostavno se desi nešto tako. To jeste hendikep za nas, jer je Igor jedan od oslonaca ekipe i komandant odbrane”, poručio je Milinković, koji se nada uspješnom oporavku Ćukovića.

Znamo da ne može brzo da se vrati, povreda je takva, ali svi smo uz njega, nadam se da ćemo pobjedama uspjeti da ga obradujemo”, jasan je strateg plavih.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here