MILINKOVIĆ: Nijesmo osvojili ništa!

0

Budućnost je u okviru 23. kola domaćeg šampionata, u najvećem derbiju našeg fudbala, remizirala sa Sutjeskom kraj Bistrice (1:1).

“Plavi” su dominirali u prvom dijelu, pogodili stativu, postigli gol preko Tonćija Mujana nakon lijepe asistencije Luke Mirkovića, preko istog igrača imali još jednu sjajnu šansu u prvom dijelu, dok su u drugom primili jeftin pogodak, a kasnije ponovo prijetili preko Milana Vukotića, Vasilija Adžića i još jednom Mujana.

Na kraju 1:1, za nastavak dobrog niza u najvećem derbiju (12 utakmica uzastopno bez poraza) i prilazak na “minus jedan” u odnosu na lidera Dečić.

Prvih 30 minuta smo bili dobri, postigli smo gol, imali šansu da riješimo utakmicu. Ali fudbal je pokazao da, kada ne postignete gol u pravo vrijeme i riješite meč kad treba, na kraju ostanete praznih šaka što ovaj rezultat za nas i jeste. Ne želim time da uvrijedim Sutjesku koja je iskoristila svoju šansu“, rekao je nakon utakmice trener Mladen Milinković, koji se nadovezao.

Imali smo stopostotnu šansu u posljednjem trenutku da riješimo to u našu korist i da se vratimo na pravi put. Žao mi je igrača, uložili su veliki trud i zalaganje, ali od prvog dana govorim da se fudbal igra za golove i jedino su oni mjerilo. Nismo uspjeli da postignemo drugi gol kada je trebalo, nismo ni na kraju tako da faktički nismo osvojili ništa“, jasan je Milinković.

Budućnost naredni meč igra narednog vikenda, a protivnik pod Goricom je Arsenal iz Tivta.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here