Miljenović objavio spisak

0

Omladinska repreznetacija Crne Gore naredne sedmice odigraće dva prijateljska meča sa vršnjacima iz Ukrajine.

foto: fscg.me

Selektor Aleksandar Miljenović odabrao je 20 igrača koji će se suprostaviti Ukrajincima u uotrak i četvrtak na terenima Trening kampa Fudbalskog saveza u Podgorici.

„Sokoli“ će tako naredne sedmice nastaviti sa pripremama za nastup u kvalifikacijama za plasman na U19 Evropsko prvnestvo. Tokom ove godine Miljenovićevi izabranici odigrali su dvije utakmice sa odgovarajućom selekcijom Azerbejdžana.

Prvi meč omladinskih selekcija Crne Gore i Ukrajine igra se u utorak, 19. aprila sa početkom u 16.30 časova na terenu Trening kampa FSCG. Revanš meč odigraće se na istom mjestu i u isto vrijeme 21. aprila.

Selektor Miljenović za ovaj dvomeč pozvao je golmane: Lazar Carević, Nemanja Lemajić (Grbalj); odbrana: Luka Malešević, Miloš Drinčić, Petar Šušić (Budućnost), Meldin Drešković (Jezero), Balša Babnović (Udineze, Italija), Dušan Bigović (Voždovac, Srbija); vezni red: Danilo Marković, Marko Burzanović (Budućnost), Đorđije Đedović (Sutjeska), Anis Cecunjanin (Ingolštad, Njemačka), KristijanHadžiosmanović (Milan, Italija),Vladan Kordić, Ilija Vukotić (Grbalj), Marko Miličković (Mladost); napad: Filip Vorotović (Sutjeska), Kristijan Vulaj (Dečić), Admir Musić (Mladost) i Dejan Račić (Voždovac, Srbija).

Izvor: fscg.me