Miljenović saopštio spisak

0

Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je spisak igrača koji će nastupiti na memorijalnom tunriru „Stevan Ćele Vilotić“.

foto: fscg.me

Naša selekcija imaće priliku da odmjeri snage sa vršnjacima iz Izraela i Mađarske u grupnoj fazi memorijala koji se održava u Subotici. U prvom kolu, koje se igra 31. avgusta, Miljenovićevi izabranici će odmjeriti snage sa Izraelcima, dok će dan kasnije odigrati meč sa Mađarima.

U zavisnosti od rezultata mečeva u grupnoj fazi naši omladinci će u meču za plasman, koji se igra 4. septembra, odmjeriti snage sa Srbijom, Škotskom ili Ukrajinom.

Na spisku selektora Miljenovića nalazi se 20 igrača – Maksim Milović (Voždovac, Srbija), Krsto Ljubanović (Slavija Prag, Češka); odbrana: Radule Krulanović (Sutjeska), Bojan Roganović, Stefan Milić, Nikola Kumburović (Budućnost), Zvonko Ceklić (Zeta), Jovan Jablan (Mladost); vezni red: Ilija Vukotić (Setubal, Portugal), Vladan Bubanja, Aleksa Marušić, Radovan Bećirović (Sutjeska), Vasilije Terzić (Budućnost), Eniks Kriještorac(Jedinstvo), Božidar Bujiša (Lovćen), Miloš Zečević (Rudar), Mirza Hot (Ibar); napad: Igor Vukčević (Budućnost), Pavle Krstović (Zeta), Sergej Grubač (APOEL, Kipar).