Milojević je naša najveća snaga, ima punu podršku uprave

0
92

Predśednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović istakao je u intervjuu za ,,Kurir” da trener Vladan Milojević ima punu podršku uprave, nakon što je Zvezdin stručnjak krivicu za poraz u Parizu pripisao na sebe.

Zvezda je doživjela težak poraz protiv Pari Sen Žermena na ,,Parku prinčeva” u srijedu uveče, ali to nije poremetilo odnose unutar kluba, što potvrđuje predśednik Svetozar Mijailović.

– Naravno da Milojević ima apsolutnu podršku uprave. To se nijednog trenutka nije dovodilo u pitanje. Svako ko iole razumije, shvatiće da je ovo što smo postigli do sada najveća zasluga našeg trenera. Milojević je trener po našem izboru i on izvanredno radi svoj posao. Svaki trener bi jedan ovakav poraz isto doživio. To je u potpunosti razumljivo. Vladan je čvrst čovjek, dobar karakter. Nadam se da će sve to prevazići i nastaviti i dalje da gura sa istim oduševljenjem i uspjehom koji je postigao prošle i na počeku ove takmičarske sezone – rekao je za ,,Kurir”  predśednik kluba Svetozar Mijailović.

Mijailović je istakao da poraz od PSŽ-a ne treba da bude tragično shvaćen.

–  Nismo mogli da pokažemo više u sudaru sa jednim od najboljih timova na svijetu. Treba se okrenuti budućim utakmicama, zaboraviti ovo jer više ne može da se ispravi. Ali, u narednim utakmicama možemo da popravimo utisak. Ne bih tragično shvatio poraz u Parizu.

Potpredśednik Partizana Vladimir Vuletić je tokom neđelje prokomentarisao poraz Zvezde u Ligi šampiona, na šta se osvrnuo i Mijailović.

– Ne, ne…neću to da komentarišem. Stvarno me to ne zanima. Svačije je pravo da se ponaša u datoj situaciji onako kako misli da treba. Neka im tako bude – kazao je Mijailović.