Milojko Pantić: Igrajte jedinicu na Olimpijakos!

0

Poznati sportski komentator iz Srbije, Milojko Pantić dobio je nagradu za životno djelo na Međunarodnom sportskom simpoziju Simposar.

Nakon što mu je uručena nagrada, legendardni komentator je osuo paljbu po vječitim rivalima.

Kako prenosi N1, Pantić je poručio da će naredni meč između Olimpijakosa i Crvene zvezde biti dogovoren…

-Nikakav oni interes nemaju nego samo da posljednji cent izvuku iz Crvene zvezde i Partizana, da kupuju i prodaju igrače, da se uz veliku sreću plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona i Evropa lige i da uzmu od UEFA-e taj novac, pola stave u džep, pola im služi da kupovinu novih igrača koje posle preprodaju za malo veći novac i ponovo ga stave u svoj džep, i zato je bilo Bajern – Crvena zvezda 0:6. Iduće nedelje u Atini igraju Olimpijakos i Crvena zvezda, možete se odmah sada kladiti da će biti jedinica. Jedan od tih uzurpatora je i današnji direktor. On je izmislio u srpskoj ligi sistem ‘tri za tri’. To znači da kad sam ja domaćin, ja pobjeđujem a kad ste vi domaćini vi pobjeđujete i nikom ne ostaju bodovi u travi. Taj sistem je upotrijebio u Ligi šampiona jer to su kao bratski klubovi. Čak su kladioničari igrali ‘iz dva u jedan- kazao je Milojko Pantić, prenosi N1.

Pantić nije ostao dužan ni Partizanu…

U ono vrijeme, u vrijeme velike države, zonski fudbal je bio, čak i seoske lige su bile jače od ove Superlige. U toj Superligi su u Beogradu igrali Partizan i Napredak. Partizan je vodio 2:0 a na kraju izgubio 3:2. Izgubio od Napretka koji je tri dana na svom terenu izgubio od posljednje na tabeli Inđije, ima i Inđija u toj Superligi. Nije Indija nego Inđija. I trener podnio ostavku, raspad sistema. Partizan im je poklonio tri boda, jer je u pitanju novac s kladionice i to opet iz ‘jedan u dva’. Kvota je bila 60 – poručio je Pantić.