Milošević: Najbolje izdanje Partizana koje sam ja vidio

0

Odličan meč odigrao je Partizan u Kazahstanu, osvojena su tri važna boda u borbi za evropsko proljeće, a trener Savo Milošević uglavnom je bio zadovoljan onim što su njegovi igrači prikazali.

– Naša stara boljka ponovo nas je koštala nerava pred kraj, trebali smo mnogo ranije da završimo utakmicu, imali smo bezbroj šansi, ali mislim da svi treba da budemo zadovoljni. Ja prvi, a onda i svi navijači, jer ovo danas je možda najbolje izdanje Partizana koje sam ja vidio. Teren je bio jako težak za igru, protivnik takođe i nije lako ovakvom protivniku stvoriti 7, 8 ili 10 čistih šansi, toliko puta izlaziti 1 na 1 sa protivničkim golmanom, sve čestitke momcima, rekao je Milošević pred kamrama RTS.

U pojedinim trenucima Milošević je bio veoma nervozan pored aut linije.

– To su neki detalji koje mi sa klupe vidimo, jesmo dobro otvorili utakmicu i kontrolisali igru, ali ponovo nas je jedan detalj koštao da uđemo nervozno u završnicu. Zato se ponekad nerviram zbog takvih stvari, jer znam da ova ekipa može još bolje. Sada treba igrače pustiti da malo uživaju, jer su to zaslužili, konstatovao je Milošević.