Milošević otklonio sve dileme u vezi sa odlaskom Sume i Sadika

0

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević govorio je o budućnosti svojih igrača Umara Sadika i Sejdube Sume na konferenciji za medije uoči meča sa Napretkom.

Kako se sve češće spominje odlazak dvojice fudbalera, Savo Milošević je otklonio sve sumnje u vezi sa tim.

– Sadik ostaje u Partizanu i od juna i Suma ostaje u Partizanu i do juna i od juna – potvrdio je Milošević i potom pojasnio:

– Što se tiče Sadika apsolutno nema potrebe da se bilo šta radi. U našim rukama je opcija za tri godine posle juna i mi ćemo tu opciju iskoristiti, tako da ne zavisi od Rome nego od nas. A što se tiče Sume, razgovarao sam jednom i sa njim i sa ljudima iz kluba, složili smo se oko svega i apsolutno će narednih dana i direktor i predsjednik razgovarati sa Sumom. Što se njega tiče, on je lično rekao da nema ništa protiv toga da ostane i mislim da neće biti problema oko novog ugovora.

Kada je riječ o predstojećoj utakmici sa Napretkom, biće velika zagonetka s obzirom na to da je dosadašnji trener Predrag Rogan dobio otkaz.

– Treba da se fokusiramo na sebe i ono što mi treba da radimo, bez obzira na situaciju u Napretku. Moj drugar i prijatelj Peđa Rogan, znam ga iz kadeta Partizana, i žao mi je zbog njega, ali vjerujem da i on zna kakvim se poslom bavi – kazao je Milošević.