Milošević za CGF: Heroji su igrači i stručni štab! Respektujemo Sarajevo, ali se ne plašimo

0

Budućnost je juče golom Vasilija Terzića slavila u Almatiju veliku pobjedu, i zakazala duel sa Sarajevom u Zenici.

Sportski direktor Budućnosti Zvezdan Milošević govorio je za naš portal nakon jučerašnje velike pobjede nad Astanom u Kazahstanu!

Milošević ističe da je jučerašnji uspjeh njegove ekipe uspjeh svih iskrenih prijatelja i navijača Budućnosti.

On je rekao da su istinski heroji fudbaleri i stručni štab „plavih“.

Jučerašnji uspjeh je uspjeh svih iskrenih prijatelja i navijača kluba koji su uz nas cijelo vrijeme i hvala im na tome od sveg srca… Ali, ako ćemo da pričamo o herojima jučerašnjeg podviga onda su tu igrači i stručni stab u “jednom”!! Kapa dolje do “poda” za uvijek. Ja sam jednostavno srećan i ponosan na sve njih! Što se tiče samog uspjeha osnova je relacija na liniji svih koji djeluju u klubu i sto smo svi vjerovali bez zadrške da možemo da napravimo povoljan rezultat i u takvoj atmosferi smo se pripremali,putovali i živjeli za jučerašnji dan, kaže za naš portal alfa i omega kluba sa stadiona „pod Goricom“.

Na pitanje da li je ovo Budućnost koju je ranije najavljivao Milošević kaže:

Nije još uvijek to “ta” Budućnost koju sam “najavljivao” i koju ja želim a za to postoji više opravdanih razloga jer kako god zvučalo prepotentno i samouvjereno mi želimo i možemo i više od ovoga pod uslovom da primjenimo neke stvari u radu,pristupu i djelovanju.Budućnost je veliki klub i institucija u svakom smislu i kao takva te mogućnosti treba iskoristiti i usmjeriti na pravi put a za to treba “malo” vremena,tolerancije i razumijevanja.

Rođeni Sarajlija se osvrnuo na narednog protivnika „plavih“, ekipu Sarajeva. Milošević ističe da njegov tim očekuje veoma teška utakmica. Budućnost respektuje Sarajevo, ali ga se ne plaši, poručuje Milošević.

Protiv Sarajeva jednostavno, mi poštujemo protivnika ali se ne bojimo nego ćemo sve da uradimo što je u našoj moći da odigramo što je bolje moguće i tim putem dođemo do povoljnog rezultata za nas.

Na kraju, Milošević se zahvalio vjernim navijačima koju su, uz poštovanje mjera NKT-a dočekali svoje ljubimce na aerodromu u Golubovcima.

-Iskoristio bih priliku da pozdravim naše navijače koji su nas dočekali u velikom broju na aerodromu jutros  i podijelili slavlje zajedno sa nama. Napomenuo bih da je sve sprovedeno u odličnoj atmosferi i sa maksimalnom kontrolom što se tiče slavlja i same distance radi naše i njihove korona sigurnosti. Hvala svima na uspjehu i djelovanju u njemu-zaključio je Milošević na kraju razgovora.

 

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here