Milošević: Zašto smo odbili ponudu za Sadika?

0

Da je neko navijačima Partizana ponudio da će Sadik u svim takmičenjima postići 16 golova, nema sumnje da bi to i prihvatili. Već nekoliko sezona Roma ga je slala na pozajmice, a nigdje nije uspio da se uklopi kao u sistem trenera Partizana Sava Miloševića.

Tokom jeseni je Sadik za Partizan postigao 16 golova, a mogao je bar još toliko. Uz to, dodao je i 12 asistencija. Odličan učinak za visokog Nigerijca stavio ga je na radar mnogih velikana. Ipak, Milošević ističe da napadača neće prodati tek tako. Odbijena je ponuda od 10 miliona evra.

– Rekao sam već koju cijenu tražimo za Sadika. Danas smo pričali u stručnom štabu. Zaista djeluje suludo da i ja i stručni štab razmišljamo kako ne želimo da uzmemo 10.000.000 eura za jednog igrača. To je bilo nezamislivo prije, a sada je takva situacija. Samo ako procijenimo da bi bilo glupo odbiti. Ako neko od njih ode, imamo dovoljno vremena da to nadoknadimo, ako već imamo novca, jer će to sigurno značiti da i mi moramo da platimo novog igrača. Izuzetno sam zadovoljan što nemam pritisak od strane rukovodstva i odbio sam tri ponude za Sadika, 7, 8, 10 miliona i niko iz kluba me nije nazvao iz uprave i rekao: „Čoveče, zašto ovo odbijamo?“ – rekao je Milošević.