MINJO RAJOLA PRAVI HAOS U MILANU: Donaruma napušta San Siro?!

0

Milan je u posljednja dva kola donio šest bodova sa gostovanja kod Parme i Bolonje. Situacija u klubu se značajno popravila. Tim izgleda sve bolje i bolje na terenu…

I taman kad su navijači „rosonera“ odahnuli, uslijedio je novi šok.

Naime, poznati agent Minjo Rajola i njegov štićenik Đanluiđi Donaruma odbili su produžetak ugovora koji su ponudili čelnici Milana.

Uprava „rosonera“ želi da svom golmanu poveća platu za miliona eura na godišnjem nivou, ali se ta ideja nije nimalo dopala Rajoli.

Oni pod tim uslovima ne žele nastavak saradnje. Podsjetimo, Donarumi ugovor ističe na ljeto 2021. godine.

Italijanski mediji odmah su povezali priču da iza svega stoje Juventus i Fabio Paratići.

Navodno, Rajoli i Donarumi je za ostanak pre dvije godine u Milanu obećan veliki projekat, a za sada, od toga nije bilo ništa, pa mladi golman razmišlja o promjeni sredine.

Prije svega, jer je Rajola u ratu sa upravom Milana, a u fenomenalnim odnosima sa čelnicima Juventusa. Pri tome, obećana mu je „masna“ provizija ukoliko svog klijenta preseli u Torino.

Donaruma je u mlađim kategorijama Milana od 2013. godine. U vatru ga je gurnuo Siniša Mihajlović još kao golobradog mladića, ispostavilo se kao jedan od najboljih poteza srpskog trenera u dosadašnjoj karijeri.

Da li Rajola samo tvrdi pazar i pokušava da izdejstvuje značajno povećanje plate za svog klijenta, ili stvarno planira da odvede Donarumu u Torino ostaje nam da vidimo u mjesecima koji slijede.