Miodrag Vukotić saopštio spisak

0
foto: Vedad Drešević

Mlada reprezentacija igra dvije utakmice u Atini.

Selektor U-21 reprezentacije Crne Gore Miodrag Vukotić objavio je spisak igrača na koje računa za predstojeće prijateljske mečeve koje će ,,sokoli“ igrati u Grčkoj.

Vukotić je za ovu akciju, prvu od kada je postao selektor mlade reprezentacije, pozvao 23 igrača – golmani: Krsto Ljubanović (Merida, Španija), Adis Kuč (Rudar), Balša Popović (Grbalj); odbrambeni igrači: Luka Malešević (Iskra), Miloš Drinčić (Iskra), Stefan Milić (Budućnost), Marko Merdović (Grbalj), Yannick Filipović(Kajzerslautern, Njemačka), Andrija Ražnatović (Rudar), Zvonko Ceklić (Zeta); vezni igrači: Ilija Vukotić(Benfika, Portugal), Aleksa Marušić (Sutjeska), Vladan Bubanja (Sutjeska), Marko Miličković (OFK Titograd), Alija Krnić (Javor, Srbija), Milutin Osmajić (Sutjeska), Danilo Pešukić (Zeta), Danilo Marković (Rudar), Lazar Vučićević (Mladost Lješkopolje); napadači: Nikola Krstović (Zeta), Meris Skenderović (Hartberg, Austrija), Balša Sekulić (OFK Titograd) i Vladan Kordić (Grbalj).

Gro igrača selektirano je još u prethodnom ciklusu. Na spisku su fudbaleri koji imaju određenu minutažu u svojim klubovima, koji su u takmičarskom ritmu. Tako će biti i ubuduće. Nadam se da će na ovo okupljanje igrači doći spremni i zdravi, kako bismo odmah, na pravi način, krenuli u stvaranje ekipe i timske atmosfere za kvalifikacioni ciklus koji počinje u junu, objasnio je selektor Vukotić.

,,Sokoli“ će 22. marta odigrati duel sa kombinovanom ekipom Panatinaikosa, dok se četiri dana kasnije sastaju sa U-21 reprezentacijom Grčke.

Želimo da damo šansu svim igračima u ove dvije utakmice. Kroz okupljanje i mečeve cilj je da vidimo kako će se igrači ponašati i odgovoriti na zahtjeve stručnog štaba. Sve je to važan dio pripreme za kvalifikacije, dodao je Vukotić.

Okupljanje mlade reprezentacije Crne Gore zakazano je za 18. mart u 9 časova na Trening kampu FSCG.

Advertisements