Mirković: Ništa osim želje nije valjalo

foto:fscg.me

Zoran Mirković nije mogao da bude zadovoljan izdanjem Partizana protiv Zemuna. Trener crno-bijelih je zabrinut zbog očiglednog pada u igri u drugom poluvremenu, što se dogodilo i na meču u četvrtak protiv Nordšjelanda.

foto:fscg.me

– Mogu da budem djelimično zadovoljan samo prvim poluvremenom. Drugim, nikako. Napravili smo lošu uvertiru za četvrtak. U prvom poluvremenu smo napravili dosta dobrih akcija. Želja nam je bila da u gustoj odbrani Zemuna mijenjamo težište igre i u tim situacijama smo napravili neke dobre stvari. Sve ostalo, osim želje, nije valjalo, rekao je Mirković.

Trener Partizana smatra da je uzrok pada u igri njegovog tima psihološke prirode.

– Ono što me brine je naša igra u drugom poluvremenu u obe utakmice. Da li sama pomisao na negativan rezultat ili poraz utiče da se uvuče strah u igrače i da se bez ikakve potrebe vrate na svoju polovinu… U toj igri stvarno dosta rizikujemo. Nemoguće je da se baš toliko raspadne igra od istih igrača, od istih ljudi, rekao je Mirković.

Mirković ne zna da će Partizan dovesti još neko pojačanje do kraja prelaznog roka.

– Kompleksna je stvar. Imamo igrački kadar, puni smo i sa brojem stranaca… Moraćemo ozbiljnije da sjednemo i da popričamo o tome, zaključio je Mirković.

Advertisements