Mirković o golu Zvezde i Vladimiru Stojkoviću

0
foto: fkpartizan.rs

Trener Partizana, Zoran Mirković, govorio je na konferenciji za medije o sjutrašnjem duelu sa Kolubarom u Kupu Srbije, a osvrnuo se i na duel sa vječitim rivalom.

foto: partizan.rs

– Imamo gust kalendar, nisu se čestito slegle strasti poslije derbija, a već imamo narednu obavezu. Nema popravnog, Kolubara je sastavljena od mladih igrača, kao i prekaljenih igrača, koji su igrali Superligu i u inostranstvu. Imaju ambicije da se vrate u Drugu ligu, imaju dobru infrastrukturu, teren je u odličnom stanju, nova tribina je sagrađena i mislim da će sjutra biti odličan ambijent, rekao je Mirković.

Igrači su neposredno poslije meča bili utučeni, ali sada je sve u redu.

– Ekipa je u dobrom stanju, poslije same utakmice bili su malo utučeni, jer smo zaslužili više iz te bitke. Vidi se da su se sada podigli, ali moramo da se dokazujemo iz utakmice u utakimcu, a i na ovakvim mečevima se stvara kontinuitet. Ne smijemo da se opustimo, to su igrači Partizana i to im je posao.

Još jednom o golu Crvene zvezde.

– Nijedan od snimaka me nije ubijedio da jeste ili da nije gol, tako da ne bih polemisao. Nisam se mnogo vraćao na to, ne trebamo da gubimo energiju na te stvari, idemo dalje i sve nekako ide svojim tokom, pojasnio je Mirković.

O izjavi Vladimira Stojkovića.

– Ne postoji čovjek na svijetu koji u nekom momentu nije izgovorio nešto zbog čega se posle toga nije kajao. Kako kaže naš narod “tresne i ostane živ”. Stojković se poslije meča izvinio, ne treba mu sada drati kožu i mislim da treba da stavimo tačku na te stvari. Meni kao treneru to pokazuje koliko su moji igrači željeli pobjedu. Bilo bi pogubno da je rekao da se ne kaje i ja bih zaista tu stavio tačku.