MITROVIĆ: Tri kluba nemaju stadione, FSCG mora da uradi nešto

2

Predsjednik Sutjeske Marko Mitrović govorio je o trenutnom stanju u CG fudbalu na RTNK.

On je kazao da tri kluba iz lige cijele sezone gostuju, nemaju stadione. On je poručio čelnim ljudima FSCG da se pozabave problematikom infrastrukture u 1.CFL.

” Logistika našeg ali i ostalih klubova nije na visokom nivou. Finansiramo se uglavnom iz opštinskih budžeta ali to nije novac koji vam omogućava bezbrižnu sezonu što nas tjera da se snalazimo. Ali, sigurno da ta činjenica usložnjava proces rada i odražava se na kvalitet igre. Pogledajte kakvi su nam tereni kroz Crnu Goru, mi smo jedina liga gdje tri kluba nemaju svoje stadione, praktično gostuju. Samo naš i teren na stadionu Budućnosti liče na nešto, o pomoćnim terenima i drugim uslovima da i ne govorim. Ljudi iz Fudbalskog saveza Crne Gore moraju nešto da urade, ovakve stvari direktno utiču na kvalitet naše lige, niti igrači a ni ekipe ne mogu adekvatno da se spreme, evropske utakmice to najbolje pokazuju. Sa druge strane klubovi sa kojima se sastajemo u Evropi imaju mnogo bolje uslove, ja znam kakav je Razgrad gdje egzistira Ludogorec, to je nemjerljivo u odnosu na naše uslove”, kazao je Mitrović za RTNK.

2 COMMENTS

  1. ti si prava lcnost da trazis od fs nesto trazi od okupztorske crkve koja iznosi novac iz nase drzave a ti si njen sluga kao i sluga druge drzave.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here