Mladost će spremno dočekati II dio sezone, stigla i pojačanja

0

U prvom dijelu drugoligaškog takmičenja bolji od fudbalera trenera Marka Šćepanovića bili su samo igrači Jedinstva, Arsenala i Bokelja.

U klubu koji je filijala prvoligaške Podgorice žele nastavak dobih rezultata i u proljećnjem dijelu prvenstva bez obzira na promjene u igračkom kadru tokom zimskog prelaznog roka.

“Otišlo nam je pet igrača a to su Hadžibegović, Nikočević, Dinoša, Bojić i Joković, koga smo proslijedili Podgorici. Doveli smo Damjana Mugošu iz omladinskog pogona Budućnosti, Aldina Škrijelja, koji je u minuloj polusezoni bio u Zeti, te Miloša Banićevića sa Cetinja. Dobro radimo tokom priprema i smatram da ćemo biti spremni da odgovorimo obavezama u nastavku šampionata i ostvarimo glavni cilj a to je očuvanje sadašnjeg statusa. Imamo solidnu zalihu bodova i priliku da sačuvamo položaj u sredini tabele. Naš zadatak je da članovi našeg kluba stasavaju i kao igrači i kao momci i da one najbolje medju njima šaljemo u prvoligaški tim Podgorice”, ističe trener Mladosti Marko Šćepanović, nekadašnji prvi strijelac Telekom Prve crnogorske fudbalske lige.

Ekipa Mladosti ima veoma dobre uslove za rad na terenima u Donjoj Gorici a novi sastav već je odigrao nekoliko prijateljskih utakmica.

“Odmjerili smo snage sa ekipama Budućnosti, Adrie i Podgorice, sparingovali smo i omladinskoj selekciji Crne Gore a u utorak 15. ovog mjeseca u 13 sati i 30 minuta u pripremnoj utakmici ugostićemo na našem terenu tim Koma. Na spisku imamo 25 igrača koji se svojski zalažu na svakom treningu tako da očekujem uspješno proljeće”, hvali svoje izabranike Šćepanović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here