Mladost iz Lješkopolja neće igrati epizodnu ulogu u 1.CFL!

0

Fudbaleri Mladosti iz Lješkopolja novi su prvoligaši! Ekipa Vojislava Pejovića će potpuno zasluženo naredne sezone igrati u društvu najboljih fudbalskih ekipa u Crnoj Gori.

Da su stabilne finansije, dobra uprava, odličan stručni štab i odlična organizacija unutar kluba garant za uspjeh, dokaz je klub iz Lješkopolja, koji je osnovan prije svega nekoliko godina.

Za samo nekoliko sezona uprava je uspjela da napravi veoma dobar igrački kadar, i odličnu infrastruktruru, koju bi svaki prvoligaš morao da ima…

Kapiten „crveno-žutih“ i jedan od najboljih igrača 2. CFL Luka Tiodorović kazao je za naš portal da je njegov tim napravio istorijski uspjeh.

Kao što sam već rekao ispisana je jedna lijepa priča u crnogorskom fudbalu, napravili smo istorijski uspjeh. Klub koji je osnovan prije tri godine uspio je da iz trećeg ranga uđe u 1.CFL veoma brzo, mislim da to dovoljno govori o organizaciji i svemu ostalom – rekao je Tiodorović.

Iskusni fudbaler vjeruje da Mladost neće igrati epizodnu ulogu u 1.CFL. On vjeruje da će njegov tim imati šta da pokaže u prvoligaškom karavanu.

Pa znajući planove i agilnost naše uprave ubijeđen sam da Mladost Lješkopolje neće htjeti da igra epizodnu ulogu u Prvoj ligi Crne Gore. Siguran sam sa će u Upravi nastojati da naprave još jedan uspjeh ovog puta u 1. CFL – kazao je Tiodorović.

Na pitanje da li će i naredne sezone nositi dres ekipe iz Lješkopolja, Tiodorović je kazao:

Što se moje priče tiče nadam se da ću i dalje nositi dres Mladosti i ucestvovati u još nekom od uspjeha kluba i u Prvoj ligi – zaključio je nekadašnji fudbaler Budućnosti, OFK Titograda i Mogrena.