Moćni Iphone 12 Pro može lako biti baš tvoj!

8

Neka uplata karticom bude vaš omiljeni nacin uplate!

Sigurni smo da su svi uvijek raspoloženi za promjenu telefona, posebno ako je u pitanju neki telefon koji je trenutno aktuelan.

A jeste li možda poželjeli da Iphone 12 bude baš vaš? Sad to možete veoma lako ostvariti, i da baš ovaj moćni telefon dođe u vaše ruke. 

Kako? Sportska kladionica Meridian je odlučila da još jednom iznenadi sve sjajnom promocijom. Sve što je potrebno jeste da svoj iznos depozita uplatite putem kartice. Sigurni smo da je ovaj način uplate mnogima omiljeni, posebno u vrijeme kad je sve omogućeno online putem, a samim tim uplata karticom omogućava da ne napuštite uživanje u svom toplom domu, i zabavljanje na meridianbet.me sajtu. 

Sve što je potrebno da bi ste se kvalifikovali jeste da imate minimalnu uplatu od 20e pomenutim načinom. Promocija je aktuelna od 12. 07 do 08.08. 

Neka uplata karticom bude vaš omiljeni nacin u naznačenom periodu, i možda Iphone 12 Pro dođe baš u vaše ruke! 

Registrujte se na meridianbet.me sajtu i pokupite bonuse dobrodošlice 20e kao i 300 spinova.

8 COMMENTS

  1. valjao bi mi jedan novi telefon al džaba mislim da je konkurencija velika da se ne može to dobiti tako lako, am vrijedna nagrada

  2. Svakako uplatu vrsim preko kartica ovo je za mene znaci samo jedan plus haha a ako bude i glavna nagrada to ce biti odlicno

  3. Da promocije nisu ogranicene svi bi bili srecni i zadovoljni i sto je najvaznije jednaki. Govorim na konto ove uplate od 20e, pa i nije bas fer.

  4. Ovu uplatu su toliko zanemarili da mi je sada svejedno sta nude kada je vise ne koristim. MeridianPay je veliki favorit.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here