Moćni Iphone 12 Pro može lako biti baš tvoj!

8

Sigurni smo da su svi uvijek raspoloženi za promjenu telefona, posebno ako je u pitanju neki telefon koji je trenutno aktuelan.

A jeste li možda poželjeli da Iphone 12 bude baš vaš? Sad to možete veoma lako ostvariti, i da baš ovaj moćni telefon dođe u vaše ruke. 

Kako? Sportska kladionica Meridian je odlučila da još jednom iznenadi sve sjajnom promocijom. Sve što je potrebno jeste da svoj iznos depozita uplatite putem kartice. Sigurni smo da je ovaj način uplate mnogima omiljeni, posebno u vrijeme kad je sve omogućeno online putem, a samim tim uplata karticom omogućava da ne napuštite uživanje u svom toplom domu, i zabavljanje na meridianbet.me

Sve što je potrebno da bi ste se kvalifikovali jeste da imate minimalnu uplatu od 20e pomenutim načinom. Promocija je aktuelna od 12.07. do 08.08. 

Neka uplata karticom bude vaš omiljeni nacin u naznačenom periodu i možda Iphone 12 Pro dođe baš u vaše ruke! 

Registrujte se na meridianbet.me i pokupite bonuse dobrodošlice20e bonusa i 300 besplatnih spinova.

8 COMMENTS

  1. Ne znam može li baš tako lako biti moj al da se pokuša, konkurencija je velika jer je dobra nagrada uz to

  2. Nisam ni ja do sad karticu koristio al kad imaju vrijednih nagrada što da ne iskoristiti i pokušati, svakako se igra pa igra

  3. Nemoguce je ispratiti ovu i promociju putem Tabacco shopa, ja sam ipak navikao na MeridianPay samo zato sto su uplatu preko kartice bas zanemarili… Ovo su stavili posle ne znam ni ja koliko, smor.

  4. 20+ eura upalim jednom sedmico, ako mi se posreci da sam nesto dobio. Znaci promocija koja prije svega za one koji imaju para.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here