Morali smo da prelomimo, Zvezda je proživljavala i teže momente

0

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković smatra da je njegova ekipa bila bolja u duelu sa Omonijom, ali da je mnogo faktora uticalo na to izgube meč.

Zvezda jeste bila bolja od Omonije, dominirala, ali nije imala bolje prilike od rivala. Ipak, neriješen rezultat je meč odveo u produžetke, pa u penale, iz kojih je kao pobjednik izašao kiparski šampion.

– Bili smo nadmoćni sedamdeset minuta. Nesrećno smo primili gol, vratili se u igru, izdigli iz svega i dominirali. Ali kada osjetiš da je protivnik pao, onda moraš da postigneš gol i riješiš pitanje pobjednika. Mi smo to morali da uradimo, a nismo, iako smo bili bolji. Vidjela se potom promjena u njihovoj igri, mnoštvo dugih lopti i prekida. Posle toga i temperatura, i važnost utakmice, i tenzija, prosto su se igrači umorili. Što se penala tiče, to je lutrija, ne možeš znati ko će proći. Sigurno da je poraz još teži, jer je došao posle jedanaesteraca. Još jednom, morali smo da prelomimo, ali igračima ništa ne zamjeram, dali su sve od sebe. Idemo dalje, Crvena zvezda je kroz istoriju prolazila i teže momente.  Okrećemo se Ligi Evrope – počeo je Stanković.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here