Mornar priželjkuje novo iznenađenje, “plavi” žele cio plijen

0

Jedna od najinteresantnijih utakmica 19. kola Prve CFL odigraće se danas na “Topolici” đe će posljednjeplasirana ekipa Mornara dočekati tim Budućnosti.

foto: Bajko Stanojević (arhiva)

Osokoljen pobjedom nad ekipom Mladosti u prošlom kolu, Mornar će danas pred domaćom publikom ugostiti tim Budućnosti.

Nino Vukmarković vjeruje u novi uspjeh , iako je svjesan da će biti veoma teško, jer im u goste stiže jedna veoma kvalitetna, i u ovom trenutku jedna od najboljih crnogorskih ekipa.

-Očekuje nas jedna vrlo teška utakmica. Kao i u prošlom kolu, idemo na pobjedu, jer nemamo šta da izgubimo. Budućnost je jedna veoma dobra ekipa, koja se  dobro pojačala u zimskom prelaznom roku, i može da se uključi u borbu za titulu – rekao je Vukmarković.

Radunović: Vjerujem u tri boda!

foto: Vedad Drešević

Budućnost je u prošlom kolu remizirala sa Sutjeskom , i sada na “Topolici” želi da osvoji cio plijen, kako bi se priključila vodećim timovima u borbi za titulu.

Zamjenik kapitena Risto Radunović vjeruje da njegova ekipa može danas da osvoji sva tri boda.

-Treba da damo maksimum u današnjem meču i upišemo tri boda i tako počnemo pobjedničku seriju. Očekuje nas neugodan protivnik, tabela ne pokazuje realan odnos snaga što je Mornar dokazao u prošlom meču. Vjerujem u naš kvalitet i u tri boda – kazao je Radunović.

FK Mornar-FK Budućnost

Stadion: Topolica

Vjerovatni sastavi:

Mornar: Popović,Tomašević,Leverda,Kacić,Šimura,Gajević,Marković,Kim,Nikolić,Ragipović i Vučinić.

Budućnost:Ljuljanović,Tomković,Vukčević,Radunović,Vušurović,Raičković,Raspopović,Pejaković,Hočko,Burzanović i Đalović.