Mornar želi u 1.CFL!

0

Barski fudbalski drugoligaš od juče je jači za Dejana Pepića. Bivši napadač tivatskog Arsenala je poslije polusezone provedene u jesenjem lideru Amplitudo Druge crnogorske lige gdje je odigrao 17 utakmica i postigao 4 gola, prvih dana ove godine postao slobodan igrač.

-Iako sam imao dosta ponuda za nastavak karijere nijesam mnogo razmišljao. Stigao je poziv iz Mornara i sa Upravom barskom kluba koja je bila više nego korektna je veoma brzo došlo do zajedničkog dogovora. Tu sam već dva dana i impresije su sjajne. Stigao sam u veoma ozbiljan klub, prihvaćen sam na lijep način a saradnja je za sada predviđena na pola godine uz mogućnost produžetka, kazao je za Sportbar 27. godišnji krilni napadač.

Po riječima nove akvizicije Barana, obje strane imaju najveće ambicije.

Poklopile su nam se ambicije i planovi, jer kao što je poznato Barani žele povratak u Prvu ligu i pružiću svoj maksimum da dođemo do tog cilja. Mornar je stvorio odličnu ekipu, a sa skoro 80 odsto igrača novog kluba sam igrao u karijeri. Preostaje nam da se dobro spremimo za proljećni dio sezone i nadam se najboljem, odnosno da ćemo ispuniti očekivanja navijača kluba i vratiti Mornar onamo gdje mu je mjesto, u elitu. Iako dosta stvari treba da se poklopi, siguran sam da ćemo uspjeti u našim nastojanjima, jer realno možda imamo i najbolji tim u drugoligaškoj konkurenciji, kazao je novi napadač Barana.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here