“Možemo do opstanka”

0

Posle sunčane Antalije i nekoliko toplijih dana u Pljevljima, fudbaleri Rudara treniraju na polarnim temperaturama. Ako je na mjernoj stanici -10, na Borovici je koji stepen manje, ali ni to ne smeta pulenima Vuka Bogavca, jer „opomena“ od komšija iz Goražda stigla je na vrijeme.

Jedan od onih koji je siguran da Rudar ima vremena da do petka ispravi greške i u veoma važnoj utakmici na startu prvenstva dođe do bodova je i Danin Talović. Ovaj mladić je nakon što se, poslije pet godina, vratio u matični klub konačno je dobio pravu šansu, a jedan njegov gol i asistencija na kraju jesenjeg dijela prvenstva donijeli su Pljevljacima šest bodova. Ona smatra da će naporan rad tokom zime dati rezultat.

-Uvjeren sam da ćemo izboriti opstanak. Istina je da smo malo poletjeli poslije Antalije, ali kada vratimo film unazad, samo mi znamo koliko smo znoja prolili za svaki osvojeni bod. Samo sedam dana prije kraja jeseni hvatali smo se za vazduh, tražeći slamku spasa, a onda smo osvojili devet bodova i eto nas tu ponovo u povoljnoj situaciji – naglasio je Talović.

On je istakao da je atmosfera u ekipi odlična i da se tim polako uigrava.

-Stigla su dva veoma dobra igrača, nakon dolaska iz Antalije, vratio se i Kotorac i mislim da smo spremni da izdržimo napore koie nas čekaju. Mislim da sam ove zime radio kao nikada u karijeri i da ći ispuniti očekivanja trenera Bogavca koji je vjerovao u mene tokom jesenjeg dijela – zaključio je ofanzivac Rudara.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here