Mrkela: Krstović je budućnost kluba

Crvena zvezda ima 11 bodova prednosti u odnosu na vječitog rivala Partizan, što joj daje mogućnost da mirnije uđe u proljećni dio sezone.

Slijedi prelazni rok, a sportski direktor Mitar Mrkela najavio je podmlađivanje tima.

– Želimo da otvorimo prostor za mlade Zvezdine igrače Petrovića, Nikolića, Krstovića, Erakovića i Gavrića, zato očekujemo još neke odlaske do kraja prelaznog roka. Slijedi nam veliko podmlađivanje tima. Svi pomenuti mladi igrači su velika budućnost Crvene zvezde, listom su reprezentativci i perspektiva. Svi oni imaju seniorsko iskustvo i mi od njih mnogo očekujemo, kako ovog proljeća tako i u budućnosti, rekao je Mrkela za klupski sajt.

Zvezda je na sajtu predstavila igrače na koje klub računa.

Nikola Krstović (2000. godište) je robusni centarfor koji je stigao prije godinu dana iz Zete gde je bio prvi strijelac lige. Crnogorski reprezentativac je tokom jeseni dobijao šansu samo na šest utakmica (109 minuta), jer je klub imao trojicu iskusnijih napadača Ričmonda Boaćija, Milana Pavkova i Tomanea, ali je dobio pohvale od vodećih struktura u klubu, jer je svojevoljno insistirao da igra i za omladinski tim. I njega očekuje jako važan period dokazivanja novom treneru i lijepa prilika da već na proljeće ima daleko zapaženiju ulogu u timu – stoji na sajtu Crvene zvezde.

Pored Krstovića, u Crvenoj zvezdi ozbiljno računaju na Njegoša Petrovića (1999. godište), Veljka Nikolića (1999. godište), Željka Gavrića (2000. godište)  i Strahinju Erakovića (2001. godište).

Advertisements