Mugoša: Poštujemo Srbiju, ali nećemo dati na sebe

0

Nakon pobjede nad Bugarskom, ,,hrabri sokoli“ okreću se duelu sa Srbijom.

U drugom kolu grupe G, Crnu Goru čeka još jedan težak protivnik, po mnogima favorit da na kraju osvoji prvo mjesto.

Pred nama su odmah novi izazovi. Probaćemo da se oporavimo, da nastavimo pobjednički niz. Uradićemo sve što je do nas, spremićemo se dobro i pokušati da ostvarimo povoljan rezultat. Sigurno da će biti dosta teže nego u Bugarskoj, Srbija ima kvalitetniju reprezentaciju, ali niko nije nepobjediv. Odradićemo analizu ova dva dana, imamo vremena da se pripremimo, kazao je Stefan Mugoša u razgovoru sa novinarima.

Bodovi u Razgradu mnogo znače ,,hrabrim sokolima“.

Svi smo srećni i zadovoljni. Znate koliko je važan dobar početak kvalifikacija, ova tri boda nam daju vjetar u leđa i samopouzdanje. Odlično smo počeli kvalifikacije, dodao je napadač japanskog Visela.

Na utakmicu sa Srbijom Mugoša gleda kao i na svaku drugu.

Nemamo strah, to je kao i svaka utakmica, tako se i pripremamo. Pokazali su u prethodnom periodu da su ozbiljna reprezentacija, pogotovo u Ligi nacija. Poštujemo ih, ali cijenimo sebe i nadam se da ćemo uz pomoć navijača koji će nam biti vjetar u leđa i naš ,,dvanaesti igrač“ doći do željenog rezultata. Ekipa Srbije sastavljena je od dobrih igrača. Vlahović, Tadić, Mitrović i Kostić, to su igrači koji igraju na visokom nivou, ali imamo i mi svojih kvaliteta. Nećemo nikoga da precijenimo, pokazali smo da možemo da igramo sa svima, dokazali smo to protiv Turske, Holandije i protiv mnogo jačih reprezentacija ovdje. Poštujemo Srbiju, ali nećemo dati na sebe, istakao je Mugoša.

Crna Gora i Srbija igraće treći međusobni meč, prethodna dva pripala su ,,orlovima“.

Domaćini smo i očekujemo maksimalnu sportsku podršku, nema nikakve druge priče osim te. Sa nestpljenjem čekamo utakmicu, želimo da odigramo najbolje što možemo i probamo da nastavimo pobjednički niz, poručio je Mugoša.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here