Na krilima borbenosti i zajedništva do velike pobjede nad Češkom !!!

„Hrabri sokoli” arhivirali su remi sa Kosovom i nemaju vremena da razmišljaju o stvarima koje su se desile, moraju da se fokusiraju na duel sa Češkom koji se igra večeras sa početkom u 20 časova i 45 minuta.

Češka – Crna Gora

Meridian tip 2 – kvota 6.50

Uoči duela u Olomucu, Engleska ima šest, Češka posle pobjede nad Bugarskom tri, dok su Crna Gora, Bugarska i Kosovo prikupili po dva boda. Na klupi državnog tima Crne Gore biće tandem Džudović – Leković, a u sastavu tima defintivno neće biti Stojkovića i Ivanića,kao ni Jovetića i Savića. Ono što može da raduje ljubitelje fudbala u Crnoj Gori je podatak da će Nikola Vukčević igrač Levantea najvjerovatnije biti spreman, a da će na terenu sigurno biti Milan Mijatović i Stefan Mugoša, momci koji su prigrabili ulogu junaka na putu ka osvajanju boda koji je ostavio Crnu Goru u igri kada je reč o plasmanu na EURO 2020. godine. Stefan Mugoša je postigao gol za izjednačenje, ali prije toga Milan Mijatović je i pored toga što mu se mreža zatresla u prvom poluvremenu, djelovao kao hobotnica.

Meridian je i ovoga puta pripremio specijal iz kojeg Vam izdvajamo opkladu na tačan rezultat 0:1, 0:2, 1:2 sa koeficijentom 5, Gol + Asistencija Stefana Mugoše momka koji ostavlja srce na terenu se kotira kvotom 20, sem toga možete se kladiti na GG glavom, dvostrukog strijelca, vezanog strijelaca, a za prave statističare spremili smo opklade na kornere, žute i crvene kartone . Sem toga možete se kladiti i na strijelce Mugoša sa kvotom 5, Bećiraj koeficijent 5, Janković sa kvotom 10.

Hrabre Sokolove možete da bodrite i pratite uživo u svim Meridianovim poslovnicama !

Advertisements