Nadam se da neću ostati rekorder

0

Nenad Milijaš je protiv Javora obilježio veliki jubilej.

Kapiten Crvene zvezde u igru je ušao u 60. minutu i postao igrač sa najviše mečeva za crveno-bijele od 1991. godine.

Ovo mu je bila 232. utakmica u dresu Crvene zvezde, a posle meča je izjavio da je još na pripremama znao da će ga prva naredna utakmica na kojoj bude igrao upisati u istoriju kluba iz Ljutice Bogdana.

– Za mene ovo predstavlja veliku stvar, malo igrača je u ovo novije vreme ostavilo takav trag u Zvezdi. Ranije fudbaleri nisu mogli da odu u inostranstvo dok ne napune 28 godina, a čak i tada su izuzetno cijenjeni bili oni koji su uspjeli da dođu do ovolikog broja utakmica. Bitna stvar za mene, najljepše je igrati u svom gradu i u svom klubu koji voliš, rekao je Milijaš.

U Crvenu zvezdu je prvi put stigao 2006. godine.

– Posebno mi imponuje što se moje ime najviše vezuje za Crvenu zvezdu, pored svega što sam uradio u svojoj karijeri. Ovo mi je druga kuća, zaista sam dugo dio Zvezde, poznajem sve ljude i ovdje se osjećam najprijatnije. Volio bih zbog kluba da se u budućnosti neki igrač upiše u istoriju sa još više nastupa od mene jer će to značiti da Crvena zvezda raste, da će moći da zadrži igrače, a i sigurno će onda biti i rezultata, dodao je iskusni vezista.