Naingolan otkrio u kojem klubu želi da nastavi karijeru

0

Belgijski fudbaler Rađa Naingolan (31) volio bi da se vrati u redove Rome, kluba koji je napustio prije dvije godine kako bi prešao u Inter.

Naingolan sada poručuje kako je u to vrijeme bio tužniji što je otišao iz Rome nego što je bio srećan jer je potpisao za Inter. Trenutno je na pozajmici u Kaljariju i poručuje kako ne bi imao ništa protiv da se vrati na „Olimpiko“.

– Ne želim ništa da oduzmem navijačima Intera, ali ako mene pitate da li sam bio srećniji što idem u Inter ili tužniji što napuštam Romu, rekao bih da sam bio tužniji jer sam otišao, rekao je Naingolan preko Instagram LIVE-a, dodavši:

– Što se tiče toga da li bih volio da se vratim u Romu, rekao bih da. Ako bi uslovi bili korektni, odmah bih se vratio. Proveo sam nekoliko prelijepih godina tamo. To je klub koji me voli, kojeg ja volim i kojem sam dao sve. Nedostaje mi sve vezano za Romu.

Dres Rome nosio je od 2014. do 2018. godine, a najveći uspjeh kluba u tom periodu bio je plasman u polufinale Lige šampiona.

– Nedavno sam gledao meč protiv Barselone i kada sam čuo klupsku himnu, mnogo toga sam napisao tadašnjim saigračima. Stvari su za mene u Romi bile tako prirodne i sve mi nedostaje, poručio Belgijanac.

Naingolan je prije prekida prvenstva u Seriji A igrao u fantastičnoj formi postigavši pet golova uz pet asistencija i svakako se nametnuo kao jedan od lidera Kaljarija.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here