NAJBOLJI FUDBALERI ULAZE U NOVU SEZONU UZ ADIDAS KOPAČKE IZ NAJNOVIJE TEAM MODE KOLEKCIJE

0
Jedni od najboljih igrača svijeta ove sezone isprobaće adidas modele kopački iz najnovije Team mode kolekcije. Dugo iščekivana adidas Team mode kolekcija uključuje četiri nova modela koji dolaze u atraktivnim bojama i siluetama.
Novo “oružje” napravljeno za Pola Pogbu, Mesuta Ozila i druge vrhunske igrače koji žele maksimalnu kontrolu tokom kontakta sa loptom su najnovije Predator 18 kopačke.

Izrađene uz pomoć Controlframe tehnologije obezbjeđuju maksimalno prilagođavanje i podršku stopalu tako da igrač može da se fokusira na igru.

Pravi izbor asova Luisa Suareza i Gabrijela Hesusa je adidas X18 model kopački zbog izuzetne stabilnosti i podrške stopalu prilikom sprintova. Ultra-mekana Speedmesh tehnologija ovog modela kopački nudi kontrolisani dodir bez ograničavanja kretanja stopala i dolazi u sjajno žutoj, crnoj i plavoj boji.

Plavo-bijela Nemaziz18 modela ove sezone je idealna za sve agilne fudbalere zbog Agilitybandage i Torsiontapes tehnologije, koja maksimalno čuva stopalo, a unaprijeđeno tkanje gornjeg dijela obezbjeđuje izuzetno mekan kontakt sa loptom, kao i lagan osećaj tokom igre.

Srebrno-plavo-crvena varijanta je rezervisana za legendarni COPA 18 model koji je neizostavni dio nove Team mode kolekcije.

Ovaj model odlikuje vrhunska udobnost usljed Ortholine Sockliner tehnologije i posebne unutrašnje konstrukcije (zbog čega je dio opreme brojnih poznatih fudbalera).

DETALJNIJE NA LINKU ISPOD ↓↓