Najveća pogođena kvota ti donosi laptop!

20

Maj mjesec je sam po sebi fantastičan, ali sportska kladionica Meridian će učiniti da postane još bolji! Meridian je za svoje igrače pripremio novu promociju!

Ova promocija važi za sve korisnike meridianbet.me sajta ili mobilne aplikacije. Ukoliko još uvijek nemaš nalog u sportskoj kladionici Meridian, pravo je vrijeme za otvaranje naloga!

Kada se registruješ na meridianbet.me sajtu dobijaš 10e bonusa koje možeš iskoristiti na raznovrsnoj spotskoj ponudi. Dok je 200 besplatnih spinova namijenjeno za Meridianov online casino.

Da bi igrač učestvovao u promociji potrebno je da ima dobitni tiket kojeg čini 4-7 parova, a čija je minimalna uplata 1 euro. Svi igrači koji u periodu od 03.05. do 31.05. budu imali dobitne tikete koji ispunjavaju uslove, konkurišu za osvajanje laptopa!

Ne brinite, laptop nije jedini poklon! Sportska kladionica Meridian je odlučila da svake sedmice najbolji igrač dobija bonus u iznosu od 50 eura.

Posjeti meridianbet.me sajt i unaprijed pogledaj sportsku ponudu koja te očekuje u datom periodu.

20 COMMENTS

  1. Super stvar je sto je minimalna uplata 1euro ,tako da je promocija dostupna za sve igrace a posebno za igrace koji ne igraju na jace uplate

  2. Izazov je igrati tikete sa vecim isplata, naravno da cu probati, ako pogodim tu najvecu kvotu bice slavlja sedmicu dana.

  3. Hahahah izgleda da @Laki pored takvih pogodaka moze sam sebi da kupi lap top. 😂
    Odlicna promocija, ucestvujem naravno.

  4. Ne igram vise parova na tiketu ali mogu isforsirati ovu igru, mozda mi se posreci pa i neki tiket pogodim

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here