Nakon ostavke Džudovića, oglasila se Budućnost

2

Nakon što je Miodrag Džudović danas podnio ostavku, oglasio se FK Budućnost.

U klubu su prihvatili ostavku Džudovića.

“Budućnost se zahvaljuje Miodragu Džudoviću na požrtvovanom radu i tituli prvaka Crne Gore za prethodnu sezonu, ali je nakon lošeg rezultata za sve nas na Islandu i razgovora odlučeno da naš klub i 43-godišnji strateg krenu razdvojenim putevima. Naš klub Džudoviću želi sve najbolje u profesionalnom i privatnom životu. Sa druge strane, klub će blagovremeno obavještavati javnost o budućim koracima, a sve što se bude dešavalo u narednom periodu biće plod saradnje i dogovora predsjednika Veselina Mijača koji je u ostavci i vodećih ljudi Glavnog grada Podgorica, koji je vlasnik Budućnosti”, saopštio je crnogorski šampion.

2 COMMENTS

  1. Fudbal je odavno globalni fenomen…On na poseban način potvrđuje uzrecicu ” razmišljaj globalno radi lokalno”…CG fudbal počiva na osnivacima i vlasnicima klubova gradova i lokalnih samouprava.Koliko su njihove administracije vicne vođenju klubova?…Stanje u CG fudbalu je realni odgovor…One su ograničene svojim budžetima, tako da nemogu da finansiraju profesionalne klubove…na putu postizanja većih rezultata u evro kupovina…Nedostaje preduzetnickih i menadzerskih sposobnosti…Previše je amaterizma i voluntarizma…Jedino što je podignut nivo sudija,i ulaganje u infrastrukturu…Bez zakonskih,
    sistemskih i strateških promena nema kvalitetnog fudbala.Rangiranje lige od strane UEFE i reprezentacije od stra e FIFE trebalo bi da bude povod za preuzimanje mera reorganizacije.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here