Nakon propalih pregovora sa Totenhemom: Poznato je šta će Antonio Konte raditi sledeće sezone

0

Antonio Konte je uspio da osvoji titulu prvaka Italije sa Interom, a samo nekoliko dana nakon toga saopšteno je da on više nije trener ovog tima.

Inter je nakon 11 godina uspio da dođe do Skudeta i prekine dominaciju Juventusa koja je trajala čak devet godina.

Međutim, nakon toga navijači Intera bili su u šoku kada je objavljeno da Konte više nije trener ovog kluba.

Konte je razgovarao s čelnicima Intera i tražio je pojačanja za novu sezonu kako bi ekipa bila konkurentna za odbranu titule, ali i napad na Ligu šampiona. Oni su mu poručili da na raspolaganju za pojačanje ima svega 80 miliona eura.

Iskusnom treneru to se nije svidjelo i odlučio je da napusti Inter što je itekako razočaralo navijače kluba sa Meace.

Međutim, samo nekoliko dana nakon toga pojavile su se informacije da Totenhem želi dovesti Kontea. Totenhem i Konte su počeli pregovore i činilo se da će italijanski stručnjak preuzeti klupu londonskog kluba.

Od toga neće biti ništa jer je Skaj Sports objavio da se Totenhem povukao iz pregovora nakon što su shvatili da Konte nije baš siguran da li želi da trenira ovaj klub.

Skaj otkriva da je Konte poručio čelnicima Totenhema da ne vjeruje da ovaj klub trenutno ima ekipu koja može da se bori za trofeje koji se već godinama čekaju u ovom klubu.

Konte je jasno dao do znanja da želi preuzeti klub koji ima „pobjednički projekat“, a u pregovorima s Totenhemom nije stekao takav utisak.

Skaj otkriva da će italijanski stručnjak sada na pauzu, i da narednu sezonu neće nikoga trenirati kako bi se odmorio i napunio baterije za nove izazove.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here