Napadač prešao u Votford i otvorio vrata crnogorske reprezentacije

0

Uzbudljive fudbalske vijesti stižu nam iz Švedske dok 24-godišnji napadač Mileta Rajović prelazi u engleski klub Votford za impresivnih 2 miliona eura.

Rajović, koji je svojom izvanrednom igrom privukao pažnju mnogih klubova širom Evrope, sada je postao dio engleske fudbalske scene.

Prije nego što je zauvijek promijenio pravac svoje karijere, Rajović je sa uspjehom nosio dres švedskog kluba Kalmar.

Za 20 mečeva koje je odigrao, postigao je 7 golova, dok je svojim vještim igračkim sposobnostima privukao pažnju talent-skauta Votforda.

Ovaj mladi fudbaler nije nepoznat terenima danskog fudbala, budući da je prethodno igrao za ekipe Koge, Roskilde i Nestved. Njegovo iskustvo iz danskog prvenstva dodatno će obogatiti njegove vještine i doprineti Votfordovoj ofanzivnoj strategiji.

Jedna od najznačajnijih činjenica vezanih za Rajovića jeste njegova mogućnost da nastupa za Crnu Goru, iako je formalno danskog državljanstva. Ova vijest posebno raduje fudbalske entuzijaste u Crnoj Gori, jer bi Rajovićeva prisutnost u reprezentaciji mogla biti značajno pojačanje i doprinijeti uspjesima crnogorskog tima u budućnosti.

Dok svjiet fudbala ulazi u novu sezonu, transfer Milete Rajovića u Votford izaziva uzbuđenje među navijačima, a nestrpljivo očekujemo da vidimo kako će se ovaj mladi talent snaći na zahtjevnim terenima engleskog Čempionšipa.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here