Narodnoj kuhinji u Budvi stigla neophodna pomoć!

18

Narodna kuhinja u Budvi otvorena je 15.02.2021. i trenutno hrani 40 porodica, što je oko 70 ljudi. 

U pomoć im je pristigla sportska kladionica Meridian koja je donirala hranu i time doprinijela da ovaj veliki broj porodica neko vrijeme ne mora da brine da li će imati obrok. 

Prilikom donacije prisustvovali su direktor škole Ivan Ivanovic, profesori kuvarstva Bogdan Krsmanović i Neno Lučić, koji su i primili donaciju. Svi su bili oduševljeni donacijom i veoma zahvalni na istoj.

Ovo je samo jedna od mnogih donacija kompanije Meridianbet. Samo u prethodnom mjesecu su donirali aparate za mjerenje glikemije i aparate za mjerenje pritiska Domu zdravlja na Cetinju, kao i inhalatore i aparate za mjerenje pritiska Domu zdravlja u Rožajama. Tom prilikom kompaniji Meridianbet je uručena zahvalnica za humanitarni rad. 

PR predstavnici Meridianbet kompanije su tokom proteklog perioda posjetili mnoge gradove u Crnoj Gori noseći pomoć tamo gdje je najneophodnija.

Žabljak, Bijelo Polje, Bar, Cetinje, Podgorica samo su neki od gradova i opština koje su do sada posjetili i kojima su pomogli iz sportske kladionice Meridian

Donacija Narodnoj kuhinji u Budvi samo je još jedna u nizu. Kako su već puno puta do sada naveli, planiraju da nastave sa donacijama i uvijek će priteći u pomoć onima kojima je potrebno.

18 COMMENTS

  1. Cini mi se da je ovo jedna od rijetkih firmi koja se pokazala u doba corone. Volim da procitam ovakve tekstove a bilo ih je dosta, pomazu, ne zale. Bravo.

  2. Budva je svakako sada jedna od gorih gradova, tj corona je bas prisutna kod njih. Drago mi je da je Meridijan i tamo dosao. Svaka cast.

  3. Mene njihov human rad ostavlja bez teksta. I dalje mi je fascinantno da jedna pazi ovo kladionica donira (?). Sve pohvale sa moje strane.

  4. Nisam ni sumljao da ce Meridian nastaviti svoj humanitarni rad. Proteklu godinu bas du se pokazali u najboljem svijetlu. Kapa dolje !

  5. Uvijek tamo gdje je najpotrebnije. Mnoge velike firme treba da podju Meridianovim stopama. Na dobro vam se vracalo .

  6. Ja ne mogu da vjerujem sa je u Budvi neko gladan. Kuhinja za 40 porodica, odakle je taj svijet…meridianu svaka cast na donaciji

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here