“Naša prednost je mladost i energija”

0

Fudbaleri OFK Titograda pripremaju se za nastavak sezone, koji je planiran za 31. maj. U 34. kolu OFK Titograd će gostovati Budućnosti. Kalendar utakmica se još čeka, a ekipe su u obavezi da se što bolje spreme i u veoma kratkom roku, žarkonski rečeno, izguraju sezonu do kraja. Titograd je sedmi na tabeli i dobrim partijama želi da izbjegne borbu za opstanak i pokuša da popravi utisak i poboljša plasman na tabeli.

Trener golmana OFK Titograda Mileta Radulović za klupski sajt je rekao da je vremena sve manje, a da se ekipa sve više uigrava i priprema za nastavak sezone.

“Biće veoma teško. Gust raspored je ono što svi očekujemo. Takođe, očekujem žestoke okršaje sa svim ekipama. Ljeto samo što  nije stiglo, napolju je veoma vruće i sve je teže za rad, sve se ekipe spremaju podjednako i samo će najizdržljivije ostvariti rezultat”.

Za Titograd, prednost je mladost igračkog kadra.

“Vjerujem u povoljan rezultat. Vjerujem da ćemo takmičarski moći da se nosimo sa najvećim ekipama u ligi. Naša prednost je mladost i energija koju ona nosi”, poručio je Radulović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here